Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lipsă crasă de bun-simţ şi decenţă sunt cuvintele care descriu cel mai bine evenimentele petrecute după decesul lui Daniel Prodan, primul membru al Generaţiei de Aur care s-a prăpădit la doar 44 de ani.

În loc să-şi dea seama de fragilitatea vieţii, realizând cât de meschine sunt conflictele fotbalistice, oameni ca Pompiliu Popescu (fostul medic al naţionalei), Mircea Sandu (fost preşedinte FRF) şi inclusiv Gică Popescu (fost căpitan al Generaţiei de Aur) au folosit tragicul episod pentru a-şi continua războiul cu tabăra Burleanu pe care speră să o detroneze din fruntea Federaţiei Române de Fotbal în 2018.

Încă de la primele ore de după infarctul suferit de Prodan, oamenii amintiţi mai sus, dar şi cei care fac parte din gaşca lor au încercat să promoveze o idee aberantă: Burleanu l-a „omorât” pe Prodan! S-au făcut referiri la episodul din 2014 în care actualul şef de la „Casa Fotbalului“ l-a îndepărtat pe fostul fundaş de la FRF.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.