Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al CapitaleI, Gabriela Firea, este nemulţumită de modul în care se desfăşoară traficul în Bucureşti şi de problemele pe care le întâmpină şoferii şi persoanele care folosesc mijloacele de transport în comun, scrie Agerpres. Edilul Bucureştiului a declarat, vineri, că este nevoie de o discuție între instituţia pe care o conduce, prin Administrația Străzilor, și reprezentanții companiei care gestionează Sistemul de Management al Traficului, pentru a îmbunătăți contractul care ar urma să expire la finele anului viitor.

"Eu nu vreau să acuz pe nimeni sub nicio formă, vreau însă să subliniez faptul că felul în care este monitorizat traficul acum în Capitală nu mă mulțumește, nu îi mulțumește pe cetățeni și vrem să avem un contract pe baza căruia cu adevărat traficul să se fluidizeze, chiar și dacă plătim mai mult. (...) În acest moment este un contract între compania la care ne aflăm (UTI — n.r.) și Administrația Străzilor și cred că poate să fie mult îmbunătățit", a spus edilul general, prezent vineri la Centrul de Management al Traficului.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.