Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Copreședinții ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin, afirmă că, la un an de guvernare tehnocrată, România și-a încetinit creșterea economică iar investițiile sunt la jumătate din ținta propusă.

"ALDE este singurul partid politic care a respins încă de la început soluția unei guvernări tehnocrate, chiar și cu un mandat limitat, așa cum a fost prezentată de către președintele Klaus Iohannis. (...) La un an de guvernare tehnocrată, România și-a încetinit creșterea economică, investițiile sunt la jumătate din ținta propusă și mult în urma celor realizate de guvernul din care ALDE a făcut parte.(...)" susțin Tăriceanu și Constantin într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

Integral pe AgerpresComentarii

ALDE? Alianța liberalilor și democraților? Păi partidul Varanului era conservator, avea inițialele PC. De unde până unde democrat? Mă cufuresc împrăștiat în alde Marghioala voastră, bolșevici împuțiți ce sunteți voi!

17 noiembrie 2016 22:49

Mda! Slugile bolșevicilor împuțiți, Tăriceanu și copilul de mingi al Varanului, măsoară încetinirea cu sula de la prefectură, nu-i așa? Băi sclerozaților, păi nu meritați voi o mUE cu repetir? Tu-vă-n gură de imbecili!

17 noiembrie 2016 22:47

Tariceanu=1 mil de euro mita Hai jat imputit de jeg si slugoi Psd-ist,,poate vrei sa zici ca nu mai poti fura asa cum ai furat pana acum ,ca nu va permite Ciolos,,,

17 noiembrie 2016 16:32

gica,contra Partid de stransura condus de un manechin dirijat de PSD manat de ura impotriva celor care ar putea sa acceada la locul pe care si-l dorste cu ardoare Mosule nu ai sanse !Dragnea merge dupa proverbul "fate frate cu dracul pana treci puntea"

17 noiembrie 2016 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.