Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii secției pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) i-au propus pe Ilie Iulian Dragomir şi Gabriela Elena Bogasiu pentru a fi numiți în funcțiile de vicepreședinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, se arată într-un comunicat al CSM.

În şedinţa de luni, Secția pentru judecători a CSM a hotărât înaintarea către președintele României a propunerilor de numire în funcțiile de vicepreședinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție a judecătorilor Gabriela Elena Bogasiu și Ilie Iulian Dragomir. Conform dispozițiilor legale, vicepreședintele Înaltei Curți este numit de către șeful statului, la propunerea CSM, dintre judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție care au funcționat la această instanță cel puțin doi ani.

Numirea celor doi se face pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

Integral pe România LiberăComentarii

Si inca ceva ... De va fi sa fie ca Iulian Dragomir sa-l judece pe amicul Blejnar (si acesta cu nasul in suflet), chiar credeti ca acesta din urma va fi judecat precum merita?

15 noiembrie 2016 19:46

Iulian Dragomir?! Nu-i ala cu "nasul In suflet"? Bai fratilor din CSM, voua nu v-a revenit chiar niciun gram de bun simt la impartirea acestuia de catre bunul Dumnezeu?! Inseamna ca si cealalta persoana propusa, o judecatoare, este tot o panarama!

15 noiembrie 2016 19:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.