Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că cetăţenii moldoveni, prin votul lor, au dat 'o amânare' parcursului european al Republicii Moldova.

"Îmi pare rău Maia Sandu, nu atât pentru tine, pentru că oamenii politici nu stârnesc niciodată compasiune, dar îmi pare tare rău că cetăţenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amânare parcursului european al ţării. Oricum, eu voi continua să susţin parcursul european şi drumul către UNIREA cu România al ţării din stânga Prutului", a scris Băsescu, duminică seară, pe Facebook.

Conform primelor rezultate parţiale date publicităţii de către Comisia Electorală Centrală, după numărarea a 95,05% din voturi, candidatul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, conduce în cursa electorală pentru preşedinţie cu 55,48% din voturi.

Candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a obţinut 44,52% din voturi.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a votat duminică în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, la secţia deschisă la Ambasada acestei ţări la Bucureşti.

"Sunt cetăţean al Republicii Moldova. Am votat pentru candidatul care în toată campania a susţinut că va menţine drumul european al Republicii Moldova şi apropierea faţă de România", a spus Băsescu, la ieşirea de la urne.


Comentarii

Oltean "Amanare parcursului european" = sut in dos. Moldovenii au vazut, inclusiv in Romania, "binefacerile" asa-zisului parcurs europea, adica dezindustrializarea tarii, transformarea acesteia in semicolonie si piata de desfacere a produselor tarilor dezvoltate, contra unei mici pomeni din partea acestora.

14 noiembrie 2016 8:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.