Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Germania se opune unei prevederi din proiectul de acord al UE pentru summit-ul de miercuri, care susţine ca Banca Centrală Europeană (BCE) să continue achiziţiile de obligaţiuni suverane de pe pieţele secundare, a declarat marţi cancelarul Angela Merkel.

"Această prevedere nu are acordul nostru", a afirmat Merkel, adăugând că Germania nu vrea ca declaraţia politicienilor să spună BCE ce are de făcut. Merkel a lăsat deschisă întrebarea dacă BCE va face o declaraţie în această privinţă. Potrivit unui proiect obţinut de Reuters, liderii din zona euro vor cere BCE să continue "măsurile non-standard, în actualele circumstanţe excepţionale", expresie care, potrivit unor surse comunitare, se referă la achiziţiile băncii de obligaţiuni ale unor ţări precum Italia şi Spania.Integral pe MediafaxComentarii

Cristian Bica Mariana, fiica Celui Atotputernic si Adevarat. Bd! Despre prabusirea intregului sistem global diabolic/babilonial/nebunesc/nedrept/ilicit, a fost scris cu mii de ani in urma in Sfintele Scripturi: Ier.cap.51; Dan.2:44; 7:14,22,27, etc! Sant presedinta Originalului/Divinului Sistem 100%Bio-Logic/100%Viata/100%PureLife&Love. Viva eternamente LoveLifeLand!

1 decembrie 2011 8:17

Chiose & Sotir De ce atatea minciuniiiiiiiiiiiii fratilor trezitiva si nu Mai minti ti lumea, ajunge suntem in Eu , rusine . Aveti putina decenta este in deajuns cat mintiti si manipulati, pt ce motivativ?

27 octombrie 2011 5:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.