Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii zonei euror se vor întâlni în această seara pentru a pune la punct un plan de măruri menit a stăvili criza datoriilor din zona euro. Și totuși, ce se va întâmpla astăzi când toți ochii vor fi îndreptați spre Bruxelles?
Nicolas Sarkozy și Angela Merkel nu reușesc să ajungă la un numitor comun în privința planului de salvare

În această seară sunt programate două reuniuni. Şefii de stat şi de guvern din cele 27 de ţări membre ale Uniunii Europene se întâlnesc mai întâi, cu începere de la ora 18.00 (19.00 - ora României), la Bruxelles, pentru a dezbate problema recapitalizării băncilor. Obiectivul este de a permite să se amortizeze şocul unei incapacităţi de plată a Greciei, informează AP. Momentul cheie va fi atunci când liderii din cele 17 ţări ale zonei euro vor intra în conclav, fără îndoială până noaptea târziu, informează Agerpres.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Chiose & Sotir Chiar fiind un cotidian redutabil dupa titlul articolului ar trebui sa luati in considerare gravitatea la ceea ce publicati. Rusine ca Duce ti in eroare cititorii.

27 octombrie 2011 3:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.