Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul manechin profesionist Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, este originară din Slovenia şi va deveni prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii începând din luna ianuarie, după ce soţul ei, miliardarul republican Donald Trump, a câştigat alegerile prezidenţiale în faţa democratei Hillary Clinton.


Noua „First Lady“ stârneşte curiozitate, atrage privirile, dar şi numeroase comentarii care sunt uneori sexiste. În campania electorală din SUA, Melania Trump a fost privită drept „atuul şarmant“ al lui Donald Trump şi a încercat să îndrepte puţin imaginea soţului ei, şifonată de comentariile misogine, rasiste şi homofobe, dar şi de acuzaţiile de hărţuire sexuală.

Melania Trump s-a mobilizat exemplar după dezastrul de la Convenţia Republicană din Cleveland, când a rostit un discurs în care a copiat pasaje întregi din alocuţiunea rostită de Michelle Obama în urmă cu opt ani, la Convenţia Democrată, atunci când soţul ei urma să devină candidat la Casa Albă. Blamată şi desfiinţată la momentul respectiv, Melania Trump a reuşit să câştige simpatie pe ultima sută de metri a campaniei.

Integral pe Adevărul