Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la Satu Mare, că nu îl afectează declarația liderului PSD, Liviu Dragnea, care a afirmat că nu vrea o alianță cu UDMR, precizând că scopul UDMR este să contribuie la luarea unor decizii care vor schimba România "cu sau fără Dragnea".

"Dorințele sunt dorințe, nu putem comenta. Nici dorințele mele nu trebuie comentate. Degeaba am comenta dorințele dlui Dragnea, sunt dorințe cu care el trebuie să facă ceva, nu noi. Pe noi nu ne afectează, nu ne influențează, noi avem o treabă de făcut: să fim în Parlament, să avem un grup parlamentar puternic și să încercăm să contribuim la acele decizii prin care societatea din România se va schimba. Cu Dragnea sau fără Dragnea, contează mai puțin", a declarat Kelemen Hunor.

Integral pe AgerpresComentarii

nae Voi de fiecare data contribuiti la schimbarile reformatoare din Romania , cu conditia de a fi invitati la guvernare , dar sa puneti si conditii ! Toate conform dezideratului vostru pentru un nou Dictat , de data asta de la Bruxelles si nu de la Wienna ! N-O SA PUPATI IN VECI ASA CEVA , VA SPULBERAM !

5 noiembrie 2016 12:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.