Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Retras de bunăvoie din cursa alegerilor parlamentare din acest an, Ludovic Orban preferă să privească obiectiv şi critic ceea ce se întâmplă în societatea românească. Şi să tragă semnale de alarmă.

„Unde ne sunt "meseriaşii"

Înţelepciunea populară ne-a spus că meseria este brăţară de aur. Neînţelepţii care au condus Ministerul Educaţiei, în special după 2000 şi mai ales cei de la PSD, au pus pe butuci învăţământul tehnic, lăsându-i pe sute de mii de tineri fără meserie. Nu toţi oamenii sunt făcuţi să facă studii universitare. Celor care nu pot sau nu vor să facă facultate trebuie să li se ofere posibilitatea de a dobândi cunoştinţele şi abilităţile necesare practicării unei meserii în cadrul şcolilor profesionale, liceelor tehnice sau şcolilor tehnice post liceale.


Comentarii

STERPELESCU Braian Dle. Orban, vajnic pnl-puturos, speram ca nu indraznesti sa te mai urci la volan, dupa o noapte de betie crunta ?! Amnezia te-a lovit, dar, noi nu uitam, cum te-ai rasturnat cu masina in santa, in 2015. De unde, si porecla aplicata matale - "rasturnelul". Hai, pnl-betivule, du-te si te culca....

4 noiembrie 2016 6:45

emi Comentarii rautacioase (nemeritate cred eu )la adresa d-lui Orban.Vreti sa spuneti ca nu are dreptate ? Aceasta doamna Andronescu are somnul linistit dupa cate a facut in invatamant, plagiate de doctorate,etc ?

4 noiembrie 2016 3:10

nae Cine a suferit bai betivule in guvernarile PSD ? Ai luat-o razna rau , spagar nenorocit !

3 noiembrie 2016 23:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.