Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Naționalele de fotbal ale Kazahstanului și României au terminat la egalitate, 0-0, marți seara, la Astana, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2018. Pe un teren foarte dificil (gazon sintetic), tricolorii nu au reușit să se adapteze prea bine și jocul lor a fost mult sub nivelul arătat sâmbătă, la Erevan (5-0 cu Armenia). România a făcut un joc mai bun în prima repriză, însă a pierdut două piese importante, Grigore și Chipciu, ambii după intrări dure ale kazahilor, nesancționate de arbitru. Prima ocazie a meciului a fost irosită de Stancu (9), al cărui șut din careu a trecut puțin pe lângă poartă. La aceeași fază, Dragoș Grigore a fost lovit cu cotul de Ahmetov în săritură, însă arbitrul nu a sancționat brutalitatea. Gazdele au fost aproape să speculeze o eroare a lui Grigore (încă groggy după lovitura primită), dar Hijnicenko (21) nu a fost atent. Tătărușanu a avut o intervenție bună (25), la o eroare a lui Toșca. În restul timpului, România a controlat jocul și a construit atacuri către poarta lui Pokatilov. Răzvan Marin a tras bine la colțul scurt (28), dar portarul a scos in extremis. Hoban a trimis mingea în Popa (28), aflat pe traiectoria către poartă, la o altă fază periculoasă a echipei antrenate de Christoph Daum.

Integral pe AgerpresComentarii

dicu Herr Daum ....esti down...nici nu trebuie sa ne calificam pentru CM din Rusia.. daca aici ne-au sparlit banii, parfumurile ( din alea de la Dragonul Rosu ) si tigarile (alea care trec cu tonele prin vama) , ganditi-va ce ne mai pot fura in Rusia.. TOT... o sa venim in chiloti , pe jos, fluturand in loc de meritosul tricolor , ciorapii plini de glorie....daca ne mai raman...'' Davai tigareta , davai ceasu'...ati uitat ?

12 octombrie 2016 16:29

UNFORGIVEN Un teren alunecos, tare si dur, adversari si mai duri, chiar cotonogari, un arbitru portughez primitiv in favorizarea gazdelor, iar noi neputinciosi si impiedicati in joc, ba le-am mai si salvat mingea de pe linia portii lor ca nu cumva sa le dam vreun gol. Dupa ce ca l-au macelarit pe vanosul Grigore si l-au intins pe plastic pe tzafnosul Sapunaru, cu tote resursele si bogatiile lor naturale, ne-au mai si jefuit banii, parfumurile, tigarile (?!?) si tabletele din camera de hotel. PS: Inca o calificare ratata evident si iremediabil !!!

12 octombrie 2016 6:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.