Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul UKIP Nigel Farage a anunțat că va declanșa o anchetă internă în legătură cu ceea ce el a numit o "altercație" între "doi bărbați maturi" la o reuniune a europarlamentarilor acestui partid britanic naționalist și eurofob joi la Strasbourg, în urma căreia unul dintre ei a ajuns la spital.

Vorbind cu reporterii la spitalul unde Steven Woolfe, creditat cu cele mai mari șanse la preluarea conducerii partidului, a fost internat după ce s-a prăbușit în fața clădirii Parlamentului European, Farage a refuzat să-l numească pe celălalt bărbat implicat, dar a condamnat incidentul, considerându-l dăunător pentru imaginea Partidului Independenței Regatului Unit (UKIP), notează Reuters.

Integral pe AgerpresComentarii

golani de UK Va dati seama ce oameni de "calitate " sunt cei care au votat Brexit-ul si cei care instiga la ura rasiala in UK si mor est-europeni pe strazi injunghiati sau batuti ! Niste oameni de Pub impreuna cu Nigel Farage , niste betivi,afemeiati si batausi ! Dar din pacate Europa a ajuns la mana acestor golani !

6 octombrie 2016 22:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.