Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Papa Francisc a facut duminica o vizita in Azerbaidjan, tara predominant musulmana, si a transmis unor lideri din mai multe confesiuni ca Dumnezeu nu ar trebui niciodata sa fie folosit pentru a justifica fundamentalismul, noteaza Reuters.

„Din acest loc incarcat de semnificatii, un apel din inima se ridica iar: fara violenta in numele Domnului! Fie ca numele sau cel mai sfant sa fie preaslavit, nu profanat sau folosit ca o marfa prin diferite forma de ura”, a spus pontiful.Integral pe HotnewsComentarii

BREAKING FUCKING NEWS - TOCMAI AM AFLAT (din articolul nostru, n.red.) CA ... Episcopul Romei a vorbit de ... Domnul-Dumnezeu (si nicidecum de vreo "divinitate", n.red.), dar noi (euro-fekalele-transatlanticee dela Hot-Soros-News - urmasii legitimi ai Mediafuckershilor, n.red.), ne-am gândit sa o mai belim odata, ca nu strica! Cu repect, "redactia"

2 octombrie 2016 23:06

carmen-precizare: sunt o EURO-pizdulice ateista (o sug prin EURO-boschetzi si ma cheama cu litera mica, n.m.) si îmi vine sa înjur de fiecare data când e vorba de Domnul-Dumnezeul Dvs.! Cu respect, c.

2 octombrie 2016 23:01

carmen Vipere ce sunteti , liderii religiosi i au indoctrinat pe oameni. Sunt dupa chipul si asemanarea voastra : ipocriti, mincinosi, corupti, criminali. In curand toate organizatiile religioase vor fi distruse pentru ca au instigat la ura si crime. Apocalipsa 17: 16.

2 octombrie 2016 22:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.