Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Industria telecom a transformat viaţa românilor şi a influenţat semnificativ modul şi dinamica dezvoltării economice a României în ultimii 15 ani. De la intrarea în România, Vodafone a investit 2,8 miliarde de euro pentru dezvoltarea operaţiunilor de pe piaţa românească”, a declarat directorul general al Vodafone, Inaki Berroeta, citat de Mediafax.

El a adăugat că situaţia economică din România, mai ales în domeniul telecom, este extrem de dificilă şi concurenţială.

„Clienţii cer din ce mai mult, peste previziunile noastre, mai ales pe segmentul de date, iar creşterea din acest domeniu va fi în continuare susţinută în următorii ani, iar o astfel de evoluţie a pieţei telecom necesită investiţii semnificative din partea operatorilor”, a mai spus Berroeta.

La rândul său, directorul general al Orange România, Jean-François Fallacher, a afirmat că investiţiile grupului francez au depăşit două miliarde de euro de la lansarea operaţiunilor pe piaţa românească, în 1997.

„Cu peste 2.500 de salariaţi în România, grupul Orange este interesat de piaţa locală şi va continua să aducă tehnologii de vârf clienţilor”, a spus Fallacher.

Şeful Cosmote România şi Romtelecom, Stefanos Theocharopoulos, a spus că grupul OTE a investit trei miliarde de euro în dezvoltarea operaţiunilor subsidiarelor din România, care numără aproape 10.000 de angajaţi.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Red din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere:http://signup.wazzub.info/?lrRef=3fc59aa7

13 martie 2012 18:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.