Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lia Olguţa Vasilescu (PSD) este acuzată de patru infracţiuni de luare de mită, de trei infracţiuni de folosire a autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi de spălare de bani.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis excluderea de la dosar a declaraţiilor date de trei martori în faţa ofiţerilor de poliţie judiciară, deoarece aceştia nu aveau delegare din partea procurorului de caz pentru a efectua acte de urmărire penală. Instanţa a mai dispus şi excluderea declaraţiei date de denunţătorul Ionuţ Pârvulescu.

Laura Codruţa Kovesi a explicat că odată dosarul finalizat de procurori în această cameră preliminară, se verifică de către judecător legalitatea acuzării şi legalitatea modului în care au fost administrate probele.
„Nu avem o decizie judecătorească de stabilire sau nu a vinovăţiei sau a nevinovăţiei. O să remediem ceea ce va dispune judecătorul“, a spus Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef din cadrul DNA.
Integral pe AdevărulComentarii

NOI Madam Kovesi, ai comis trei infractiuni, cu probele fabricate impotriva Olgutei Vasilescu: ai cheltuit banii publici cu probe si martori falsi, esti complice la fabricarea falsurilor, esti complice la tentativa (nereusita) de distrugere a imaginii unui functionar public. Cand te vei opri, din marsavii, dna. Kovesi ?!

29 septembrie 2016 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.