Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„O susţin pe Maia Sandu şi o încurajez să ducă până la capăt, cu putere şi convingere, bătălia politică cu oligarhii şi cu politicienii care i-au trădat şi i-au furat pe cetăţenii Republicii Moldova”. Declaraţia a fost făcută de europarlamentarul Monica Macovei în cadrul unei întâlniri la Bucureşti cu preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, transmite IPN.


„Am întâlnit astăzi o femeie puternică, un politician care îşi iubeşte ţara şi care trebuie sprijinit de toţi oamenii oneşti şi liberi care vor să scoată Moldova din mâinile oligarhilor şi să îi dea un sens clar democratic în acest moment de răscruce”, a declarat Monica Macovei.

Discuţiile dintre europarlamentar şi preşedintele PAS s-au concentrat pe situaţia politică din Moldova, reforma reală a justiţiei, recuperarea şi confiscarea banilor furaţi de politicieni şi încurajarea intrării în viaţa politică a cetăţenilor care doresc cu adevărat schimbarea şi modernizarea ţării.

Integral pe Adevărul