Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătoarea Carmen Marinescu a fost trimisă în judecată pentru comiterea infracţiunii de luare de mită şi fals în declaraţii. Carmen Marinescu este acuzată că a primit suma de 200.000 de euro de la Bercea Mondial, pentru ca interlopul să fie judecat în stare de libertate.
Fosta şefă a Tribunalului din Olt este acuzată că ar fi primit mită suma de 200.000 de euro, pentru ca Bercea Mondial să fie judecat în stare de libertate în dosarul tentativei de omor în cazul nepotului său. Din aceşti bani, Carmen Marinescu şi soţul ei, şi-ar fi cumpărat mai multe terenuri şi o casă.

Carmen Marinescu a cerut magistraţilor Curţii de Apel Craiova strămutarea dosarului, iar pronunţarea a fost amânată până pe data de 23 septembrie. „Trimite cererea de strămutare a cauzei formulată de inculpata Marinescu Eugenia Carmen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, în vederea soluţionării. Amână pronunţarea cu privire la cererea inculpaţilor Marinescu Iuliu Severus şi Marinescu Eugenia Carmen de sesizare a Curţii Constituţionale cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.139 alin.3 teza I din C.p.p. pentru data de 13.09.2016. Amână deliberarea şi pronunţarea hotărârii pentru data de 23.09.2016. Pronunţ. în şed. publ., 09.09.2016”, se arată în motivarea instanţei.
Integral pe Adevărul