Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu o săptămână în urmă, o fetiţă de doi ani din China era lovită de două maşini, iar 18 martori treceau nepăsători pe lângă victima nevinovată, care, grav rănită, avea să piardă lupta cu viaţa câteva zile mai târziu.Un incident similar s-a produs zilele trecute, în vestul Chinei, când şoferul unei basculante a lovit un băieţel de cinci ani care se întorcea de la şcoală. Pentru a fi sigur că victima nu mai trăieşte, criminalul a mai trecut o dată cu mastodontul peste copil, varianta fiind confirmată de un martor ocular, care a descris manevrele şoferului ucigaş.

Ziariştii de la Daily Mail au şi o explicaţie pentru aceste situaţii, ucigaşii de la volan preferând să negocieze direct cu familiile victimelor cuantumul despăgubirilor, mult mai mici decât nota de plată pe care ar trebui să o achite pentru spitalizare într-o ţară în care cei 1,3 miliarde de locuitori nu beneficiază de asistenţă medicală gratuită, costurile serviciilor medicale în China fiind considerate extrem de piperate.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Casandra Asiaticii sunt lacuste umane. Nu au mila de nimic viu pe pamant. Dar se inmultesc ca guzganii.

25 octombrie 2011 19:39

gggt sunt goi, nu au suflet, nu iubesc, nu au emotii decand atunci cand castiga sau pierd bani, astia sunt asiaticii in marea lor majoritate. Daca ii lasati sa va patrunda in societati, totul este pierdut, aduc cu ei nu numai crima si indiferenta, dar seaca orice resurse, si le asigura in timp, inlocuiesc gazda pe care o sugruma in timp. "Marea galbena", sunt chiar prezisi prin cartile vechi.

25 octombrie 2011 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.