Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Bretan, puștoaica fenomen care a uimit cu vocea sa și a câștigat cel mai recent sezon din "Românii au talent", a făcut un spectacol deosebit în semifinala "America's Got Talent".

Românca stabilită în Chicago alături de părinții săi a ales o altă piesă greu de interpretat, "Pie Jesu", pe care a cântat-o cu emoție în glas și pe chip.

Nu doar scena a strălucit datorită luminițelor mii și mii, ci și glasul și ochii Laurei. Câștigătoarea de la "Românii au talent" a ridicat tot juriul în picioare, fiecare dintre cei patru fiind uimit de modul în care a interpretat "Pie Jesu". Heidi Klum a strecurat și un "wow!" printre aplauze.

La numai 14 ani, Laura are șanse de a câștiga concursul de pe tărâm american, dar și un premiu în bani deloc de lepădat, un milion de dolari. Puștoaica și-a rugat fanii să o voteze pentru a accede în ultima fază a show-ului. Rezultatul se va afla miercuri spre joi noaptea (1 septembrie).

Integral pe Click!Comentarii

nae Poate-i sugereaza presedintelui romanilor , etnic german , s-o coopteze in staful sau pentru salvarea imaginii ! Presedintele rusinii romanilor !

1 septembrie 2016 10:06

solo Bravo fetito! Sa ai noroc!

31 august 2016 15:34

MARY Laura este o soprana cu voce de cristal, si acute inalte si ample - a doua Maria Callas, daca-si va lucra vocea. Plus, studii muzicale serioase.

31 august 2016 14:04

Victor Ambasadorul numarul 1 al Romaniei...LAURA BRETAN ! SIncere felicitari si mult noroc !

31 august 2016 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.