Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Bretan, puștoaica fenomen care a uimit cu vocea sa și a câștigat cel mai recent sezon din "Românii au talent", a făcut un spectacol deosebit în semifinala "America's Got Talent".

Românca stabilită în Chicago alături de părinții săi a ales o altă piesă greu de interpretat, "Pie Jesu", pe care a cântat-o cu emoție în glas și pe chip.

Nu doar scena a strălucit datorită luminițelor mii și mii, ci și glasul și ochii Laurei. Câștigătoarea de la "Românii au talent" a ridicat tot juriul în picioare, fiecare dintre cei patru fiind uimit de modul în care a interpretat "Pie Jesu". Heidi Klum a strecurat și un "wow!" printre aplauze.

La numai 14 ani, Laura are șanse de a câștiga concursul de pe tărâm american, dar și un premiu în bani deloc de lepădat, un milion de dolari. Puștoaica și-a rugat fanii să o voteze pentru a accede în ultima fază a show-ului. Rezultatul se va afla miercuri spre joi noaptea (1 septembrie).

Integral pe Click!