Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

George Maior a precizat, luni, că a avut o discuţie clară cu preşedintele PSD Liviu Dragnea cu privire la speculaţiile legate de preluarea funcţiei de premier după alegeri, mesajul său fiind acela că "este ambasadorul României la Washington" şi nu este interesat în niciun fel de o carieră politică.

Prezent la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei, George Maior a spus că, văzând "eternele discuţii şi poziţionări" legate de viitorul său, i-a transmis liderului PSD că se bucură să fie reprezentantul României în SUA şi că nu are niciun fel de intenţie privind implicarea în politică.

"Noi suntem cunoştinţe vechi. Văzând eternele discuţii din poziţionări cu privire la viitorul meu i-am repetat că mă bucur să fiu reprezentantul României în Statele Unite, ambasador şi că nu am vreo intenţie de a schimba cursul (...) Nici nu m-a interesat vreodată această postură. Sunt ambasadorul României la Washington. O astfel de discuţie este închisă", a spus Maior.


Integral pe Mediafax