Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi, după întrevederea cu omologul moldovean, Pavel Filip, că a doua tranşă din asistenţa financiară rambursabilă pentru Republica Moldova poate să aibă loc după ce va exista o decizie a board-ului Fondului Monetar Internaţional.


"A doua tranşă va fi discutată şi cu Guvernul Republicii Moldova şi poate să aibă loc după ce acest acord de finanţare cu Fondul Monetar Internaţional este concretizat. (...) După ce există o decizie a board-ului Fondului Monetar Internaţional, putem trece să discutăm şi modul şi data la care această a doua tranşă poate să fie livrată", a spus premierul Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă comună cu omologul său moldovean, la Chişinău.

Potrivit lui Cioloş, măsurile pe care Guvernul României le-a legat de prima tranşă a acestui împrumut nu au fost nişte condiţionalităţi puse de cineva care dă cuiva care cere.
Integral pe Adevărul