Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Trimisul special al AGERPRES, Mădălina Cerban, transmite: Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi, că obiectivul Guvernului României este îmbunătățirea situației cetățenilor moldoveni, acesta fiind motivul pentru care Executivul de la București susține 'nemijlocit' reformele pe care Republica Moldova a decis să le facă. "România tratează ca o relația specială relația cu Republica Moldova, dar dincolo de partea asta (...) sentimentală, vrem să avem o abordare foarte pragmatică în relația cu Republica Moldova. Obiectivul nostru, al Guvernului României, este o îmbunătățire a situației cetățenilor din Republica Moldova și de asta am susținut și susținem nemijlocit reformele pe care Republica Moldova a decis să le facă. Acele măsuri pe care le-am convenit împreună și pe care le-am legat de această primă tranșă a acordului de împrumut rezultă din nevoia aceasta de reforme pe care și cetățenii Republicii Moldova le-au solicitat", a spus premierul Cioloș, la începutul unei întrevederi în plenul delegațiilor României și Republicii Moldova, desfășurată la Reședința de Stat de la Chișinău.Integral pe AgerpresComentarii

Lute Mai Misa tu de Romania ai auzit si ca in ea sunt sute de mii de oameni care mor de foame de te freaca grija rusofonilor,Altceva decat sa dai pesnsii si salarii speciale nu stii ,trezestete mai baiete ca e satula lumea de panarame la nivel inalt docte si automultumiteDevii un Boc si nu-i bine ala te intrecea numai prin faptul ca lingea mult mai bine si profund!!!

25 august 2016 15:22

Euripidex DAr a celor din Romania, nu??? Interesanta declaratie.... Diletant profesionist! Ne lamurim, uosr, usor cu cine avem de-a face.... Tentaculele euro-atlantice care tot dau de fundul sacului, se intind spre noi teritorii "proaspete" si cu resurse.... Victime sigure, in ambientul creat de euro-atlantic cu bau-baul rusesc si ingerasul NATO!! :):):):):):):):) Bordel euro-SUA-atlantic, asta a devenit Mapamondul!!!!

25 august 2016 13:42

Nicolae Tarcea Sibiu Cred ca ar fi cazul sa va mutati cu totii in Moldova. Noi avem aici problemele noastre legate de calitatea foarte proasta si in descrestere, a vietii. Sa va ocupati de cei de peste Prut numai atunci cand ati solutionat problemele in Romania Ori credeti ca daca s-au extins numarul de PENSII NESIMTITE si la parlamentari s-au terminat problemele cu privire la nivelul de trai precar din Romania.

25 august 2016 12:58

NOI ...DRAK' SA TE ADUNE, DE TAMPIT Ciolos, ESTI DE ACEEASI TEAPA CU piticul nebun Boc! Ai terminat tampitule, cu saracia din Romania,cu pensiile si salariile minime in UE, si te dai salvatorul Moldovenilor ! Esti si incult politic, bai Ciolos&Boc, Moldova de peste Prut, vorbeste ruseste, gandeste ruseste, si nu se dezlipeste de Mama Rusia !

25 august 2016 11:41

Maria Romania moare de foame si nesimtitul acesta spune ca obiectivul lui este bunastarea cetatenilor Moldovei! Cat te mai suportam oare, Iuda? Sa-i multumim lui Iohanis, ca el l-a adus!

25 august 2016 11:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.