Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lidia Buble (22 de ani) și Răzvan Simion (35 d ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Deși relația lor a ridicat multe semne de întrebare, cei doi au foarte multe lucruri în comun și planuri de viitor.

S-au mutat împreună, relația este deja oficială, iar Lidia și Răzvan au realizat pentru prima oară un pictorial incendiar împreună, care va apărea în revista Unica, în ediția de septembrie.

Aceștia au vorbit deschis despre povestea lor de iubire. Dacă Răzvan a mărturisit că principala calitate a Lidiei este sufletul ei minunat, Lidia a mărturisit, cu sinceritate, că prezentatorul de la Antena 1 are o minte sclipitoare și cel mai mult îl iubește atunci când o face să se simtă specială.
Răzvan Simion a divorțat de mama copiilor săi

Pe 10 mai 2016, Diana și Răzvan Simion au pus capăt unui mariaj de 15 ani. La tot ceea ce au clădit în toți acești ani, au pus punct într-un sfert de oră și printr-o semnătură pe certificatul de divorț. Omul de televizune și soția sa s-au întâlnit marţi, în jurul prânzului, la un notariat din zona Dorobanți, unde au stabilit ultimele detalii legate de pensia alimentară pentru cei doi copii, Ianca și Tudor, dar și programul de vizită. Iată cum s-au înțeles cei doi.
Integral pe Click!