Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ştiu, n-ai niciun chef de halucinaţiile lui Ponta. Nici eu. Dar hai să-ţi spun o chestie nu prea mişto. În timp ce eu şi cu tine muncim în ţara asta, în timp ce eu şi cu tine visăm ca ultimii naivi că vom trăi frumos în România noastră, în timp ce eu şi cu tine ne creştem copiii după valori, ne împărţim nopţile între gândul la ziua de mâine, la rata la bancă, la ghişeul cu taxe, viaţa noastră e dirijată de o adunătură de golani.

De o şleahtă de infractori, aflaţi pe nedrept în libertate, ajunşi nemeritat în cele mai înalte funcţii în stat. De o găşculiţă de indivizi corupţi, toţi proşti, extrem de proşti, aroganţi şi foarte nesimţiţi.

Nu, nu te grăbi să spui că nu-i aşa. Că nu-ţi conduc ei viaţa. Că tu, de fapt, eşti stăpânul tău, că faci ce vrei, că nu-ţi dictează nimeni cum să-ţi trăieşti tu viaţa, că te doare, în general, în c... că Ponta debitează pe Facebook sau pe ecranele amicilor lui mafioţi tot ce-i trece prin cap, că licheaua de Tăriceanu se bagă-n faţa fraierilor umiliţi la coadă la permise, că generalul în mizerie Gabriel Oprea şi-a furat teza de doctorat şi că ar trebui să fie deja la puşcărie pentru moartea poliţistului Bogdan Gigină sau pentru hoţiile din Minister, că Udrea, integrată mai nou în absolut, îţi ţine ba lecţii de fericire, ba de anticorupţie.
Integral pe AdevărulComentarii

bbb Foarte educat autorul articolului !!!! Vai mama lui ! Parca nu mai inceteaza prostia si aroganta in mica noastra Romanica ! De ce Dumnezeu o strica sufletele pe dobitoci ?

24 august 2016 9:04

gica,contra Ponta este un permanenent perdant care este ratat politic si profesional Incercarile de a-l readuce in fata sunt sortite esecului Se va vedea efectul la apropiatele alegeri dacaPSD-ul va continua sa-l sustina Oare PSD-ul nu mai are si alti candidati decat PENALII astia ?

23 august 2016 13:50

Buda avea statui in stanca in Pakistat,si un sef de stat dorea sa le darame cu tunul.Noi avem ziare Ce va stropshitzi de acest articolasi ? Nu vedeti unde a aparut ? Doamna,vrea sa ne indemne sa ascutam de propaganda, ziarului ,obsedat de clasa politica corupta,la general .Ce vrea sa spuna, ca dl P.nu crede ca emigratia este salvatorul natiunii,ca acolo nu se asculta telefoanele deci nu poate intra DNA pe fir ,ca diaspora reprezinta viitorul Europei unite ?.Un corupt,macar unul, pentru foloase necuvenite m-ar linisti.Nu vedeti cum sar sorosii in apararea democratiei de la distanta?Eu propun sa chemam la urne si pe cetatenii UE,ca doar si ei platesc impozite,nu la noi,ca emigartia romana, ci la ei.

23 august 2016 13:38

Cristi De ce va inflamati atat, dragilor? Limbajul folosit nu va face cinste niciunuia dintre voi (facem abstractie de lipsa cunositntelor gramaticale in anumite cazuri - ca or fi ele din familia ursidelor sau bovinelor). Femeia face o analiza acida a intregii vieti politice de la noi, fara culoare politica, dar cu trimitere directa si catre Puie Monta. Daca voi credeti ca sunt mai breji PNL, PMP, PSD sau alte partide care si-au batut joc de noi atatia ani, va inselati amarnic. Corb la corb nu-si scoate ochii, dar partizanii lor da.

23 august 2016 13:20

JUNONA Text scris de o psihopata, agramata, si stupida. Din clica Basescului, Videanului, Udrei, Cocosh, si a pdl-eprelor hoatze. Tampito, citind gunoiul tau de text, ne-am hotarat - caci eram indecisi, sa votam la Parlamentare, PSD si listele cu Ponta.

23 august 2016 13:10

EU ramona.PLIMBA URSU(L).

23 august 2016 12:39

John Doe Cine injura mai tare are si cele mai multe greseli de ortografie... nu postez si explicatia subiectiva...

23 august 2016 11:41

Tovarasa Ramona Ursu felicitari pentru cuvintele "elevate", daca tot aşa î-ţi educi copii, nu este nici-o diferenţă între tine şi LOAZA de Elena Basescu -zis EBA. In mod sigur faci parte din categoria VIERMILOR ce se multumesc cu firmiturile aruncate de BORFASII din PDL, actualmente PNL.

23 august 2016 11:12

Maria @nae: corect! perfect de acord! din pacate din cauza specimenelor de acest fel, cei care ar putea face ceva pentru tara asta nu sunt lasati sa o faca. Sunt niste cozi de topor vandute strainilor.

23 august 2016 10:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.