Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti susţine că fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar, a protejat una dintre cele mai bine organizate reţele evazioniste din România. Cei care făceau legătura dintre liderul evazioniştilor şi şeful Fiscului erau Codruţ Marta şi Elan Schwartzenberg, ambii dispăruţi din 2012.

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta şi milionarul Elan Schwartzenberg au primit de la afaceristul Radu Nemeş, zis „Regele Motorinei“, o parte din sumele obţinute din evaziunea fiscală cu carburanţi.
În schimbul banilor, cei doi trebuiau să-i determine pe preşedintele şi vicepreşedintele ANAF, Sorin Blejnar şi Viorel Comăniţă, să protejeze afacerile lui Nemeş.

Aceasta este concluzia judecătorului de la Curtea de Apel Bucureşti care a dat condamnări dure în acest caz: Radu Nemeş - 9 ani, Diana Nemeş, soţia lui Radu Nemeş - 7 ani, Sorin Blejnar, fost şef al Fiscului - 5 ani,
Viorel Comăniţă, fost şef al Vămilor - 5 ani, Dan Secăreanu, fost ofiţer în Direcţia
Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) -5 ani. Sentinţa nu este definitivă şi a fost contestată la Curtea Supremă.
Integral pe AdevărulComentarii

nae Blejnar 5 ani ! O SUTA DE ANI TREBUIA !

22 august 2016 13:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.