Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gest compleșitor în memoria Reginei Ana. Deși nu a participat la funeralii din cauza stării de sănătate, cel care i-a stat alături o viață întreagă și-a luat rămas bun de la Majestatea Sa într-un mod emoționant. Pe pagina sa de Facebook, a apărut o fotografie care îl înfățișează pe Regele Mihai într-un tren, din care o privește îndelung pe geam pe Regina Ana aflata pe peron. Poza este însoțită și de un mesaj înduioșător: „Rămas bun, suflet blând!"

În ziua în care o țară întreagă și-a luat adio de la cea care a fost Regina Ana a României, cel care a petrecut o viață lângă ea nu a putut să o facă. Sănătatea mult prea fragilă a Regelui Mihai nu i-a permis să o conduca pe ultimul drum. Va rămâne însă veșnic în sufletul său, iar drept dovadă stă un mesaj postat pe pagina de Facebook a acestuia - „Rămas bun, suflet blând!", însoțit de o fotografie cu cei doi.
Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.