Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antrenorul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat că fundaşul Cristian Chivu devine "interesant" pentru orice club, inclusiv pentru gruparea engleză, ţinând cont de faptul că se află în ultimele luni de contract la Inter Milano, informează The Sun.Potrivit sursei citate, Mancini ar vrea să-l aducă pe Chivu la Manchester în ianuarie 2012.

"Faptul că ar putea deveni jucător liber de contract pentru şase luni, îl face pe Chivu să devină interesant pentru orice echipă, inclusiv pentru Manchester City", a declarat Mancini, citat de The Sun.

Mancini l-a avut elev pe Chivu la Inter în perioada 2007-2008. Inter nu i-a prelungit românului contractul care expiră în iunie 2012.

The Sun a scris şi în ianuarie 2010 că Roberto Mancini a declarat că jucătorii Cristian Chivu, Patrick Vieira şi Ivan Cordoba, pe care i-a antrenat la Internazionale Milano, îşi doresc să ajungă la Manchester City, după ce el a preluat această grupare.

Săptămâna trecută, presa italiană a scris că fundaşul echipei Internazionale Milano este dorit de Napoli şi ar putea ajunge la această grupare în iarnă, însă impresarul Victor Becali a declarat că nu a discutat cu nimeni în această privinţă şi este inutil să se facă speculaţii.

Integral pe Sport365Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.