Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Puştoaica de 14 ani a luat foc, după ce americanii au acuzat-o că nu e corect să participe şi la show-ul “America’ Got Talent”, pentru că a câştigat deja 120.000 de euro la emisiunea din România

“Fata cu voce de înger”, aşa cum e numită Laura Bretan (14 ani) datorită talentului ei, a început să-i deranjeze serios pe americani. După prestaţia impecabilă din gala live de pe 26 iulie, de la “America’ Got Talent”, fetiţa a fost votată în număr mare şi trimisă într-o fază superioară a competiţiei, în semifinal, drumul către finala din 14 septembrie, unde o aşteaptă un million de dolari, fiind din ce în ce mai scurt. Dar iată că America s-a împărţit în două: unii o apreciază, o laudă şi o văd deja câştigătoare, iar alţii o acuză că are problem cu vocea şi că nu ar trebui să participle şi în SUA, după ce a participat o dată şi a şi câştigat, în România.

“Nu este corect să vină aici şi să participe după ce deja a câştigat versiunea din România a show-ului. Ar fi trebuit măcar să mai aştepte şi să-i lase şi pe alţii să câştige”. “Nu mă deranjează că este concurentă şi în SUA, dar măcar să nu se mai spună că nu are deloc experienţă în muzică. O urăsc”. “A câştigat 120.000 de euro la «Românii au talent». M-a pufnit râsul când a spus că vrea să-şi ajute familia cu premiul de un million de dolari, de la «America’ Got Talent». Dar cu cel din România ce a făcut?”. Acestea sunt doar câteva dintre miile de comentarii pe care americanii le postează zilnic pe pagina de Facebook a concursului.
Iată ce le răspune Laura celor care o hulesc

Copleşită de această presiune, Laura Bretan a izbucnit marţi (2 august), într-un mesaj pe Instagram. “Salutare tuturor! Vreau să scriu despre ceva care chiar mă deranjează. Nu-mi vine să cred că există atât de mult negativism în jurul nostru. Da, am concurat la «Românii au talent». Am făcut asta pentru a-i îndeplini dorința bunicului meu. El a murit în ianuarie și am participat în memoria lui. M-am dus în România pentru înmormântare și, fiind acolo, am aflat despre audiţiile de la «Românii au talent». Bunicul şi-a dorit enorm să mă vadă pe acea scenă. El a fost cel mai mare fan al meu, el m-a sprijinit și m-a convins să studiez și să nu renunț niciodată la muzică.

Dar cine a putut anticipa că mă voi califica şi la «America’s Got Talent»? A fost întotdeauna un vis de-al meu, deoarece SUA este țara și casa mea, aici m-am născut. Și, din moment ce există mai multe versiuni ale show-ului «Got Talent», nu sunt eu singurul concurent care a dat probe în mai multe ţări. Am câştigat la «Românii au talent» premiul de 120.000 de euro, dar vreau să înțelegeți că nu am fost acolo pentru bani, am făcut-o pur și simplu pentru a-i îndeplini dorința bunicului. Cu toate că am câștigat primul loc, încă nu am văzut nici un ban din premiu. În cazul în care îl voi primi, voi dona o mare parte pentru orfani şi persoane fără adăpost, aşa cum am făcut şi în trecut. Aş vrea să vă întreb: dacă un sportiv câștigă o medalie de aur, ar trebui să se retragă din activitate? Doar pentru că a câștigat o dată? Nu! Trebuie doar să continue să lucreze din greu, să învețe, să se autodepăşească! Aşa e şi în cazul meu. Singurul meu scop este de a împărtăși cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvântat”, a scris Laura Bretan pe reţeaua de socializare Instagram, cu maturitate şi înţelepciune, încât nici n-ai zice că mesajul vine din partea unei copile de 14 ani.

Iată că, deşi miercuri (3 august) se împlinesc două luni de când Laura câştiga premiul cel mare la “Românii au talent” (PRO TV), banii de la PRO TV nu au intrat încă în conturile fetiţei.

Integral pe Click!