Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turcia amenință acordul asupra migranților încheiat în acest an cu Uniunea Europeană, dând un ultimatum blocului de 28 de membri să acorde scutire de vize pentru cetățenii turci până în octombrie, relatează DPA și Reuters, citate de Agerpres.

"Dacă nu se ajunge la o liberalizare a vizelor, vom fi obligați să ne distanțăm de acordul asupra returnării migranților din 18 martie", a declarat ministrul de externe Mevlut Cavusoglu ziarului german Frankfurter Allgemeine Zeitung, în remarci publicate luni.

El a adăugat că guvernul turc așteaptă o dată precisă a liberalizării vizelor.Integral pe România LiberăComentarii

Don Solutia Europei a Uninunii este sa fortifice de urgenta granitele. Nimic nu intra si nimic nu iese fara vize si fara o verificare temeinica. Altfel se vor trezi - nu noi Romanii - ci ei Europenii cu o adevarata invazie Musulmana . Ceea ce nu ne va feri nici pe noi de necazuri...Nu am nimci cu musulmanii in general dar nu inteleg ce ia apucat de o tin langa cu mutatul in Europa ....De fapt au fost si sunt invitati inca de Germani si ciar de Papa vad....asa ca de ce nu ar profita. Acum vedem ce sange au in instalatie Presedintii si responsabilii UE....

1 august 2016 9:51

UNFORGIVEN Cata obraznicie ! Sa le dea drumul, iar UE sa-si apere granitele ca in vreme de razboi, nimic si nimeni nu trece. Sa-i lase pe siiti si suniti sa se omoare intre ei si o sa vedeti cum il zboara pe Erdogan armata la a doua incercare, plus americanii asediati acum in baza de la Incirlik. PS : Cred ca si omenirea s-a saturat de paranoicii istoriei ei !

1 august 2016 9:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.