Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, duminică seară, că dosarul în care este trimis în judecată de procurorii DNA "nu are nimic de-a face cu dosarul retrocedărilor ilegale", ci este "un dosar fabricat", care afectează inclusiv instituția pe care el o reprezintă la vârf.

"Văd că a observat toată lumea, nu pot să nu observ și eu. Nu aș vrea să comentez. (...) Mi-am exprimat un punct de vedere și aș vrea să subliniez următorul lucru, pentru că văd că au fost făcute în mod voit niște afirmații tendențioase și greșite de către DNA cu scopul de a da imaginea că, sigur, nu se poate ca eu să nu am o pată în cariera mea politică. Despre ce este vorba? Dosarul în care sunt trimis, în momentul de față, în judecată nu are nimic de-a face cu dosarul retrocedărilor ilegale. (...) Este un dosar fabricat, pe măsură, în care eu sunt acuzat că aș fi făcut afirmații mincinoase, în condițiile în care anumite întrebări nu mi s-au pus, dar, sigur, procurorul de caz a tras concluzia că eu aș fi făcut afirmații mincinoase", a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu, la România tv, întrebat cum comentează "celeritatea" cu care se dorește judecarea dosarului în care este inculpat de către procurorii DNA.



Integral pe Agerpres



Comentarii

Je @ 9:00 Aceiasi Je (un grup), pentru dom' Profesor de la 9:00 - stimabile, vezi ca dai citate neigienice cu vorbe anatomice vulgare, deci iti cam dai cu firma-n cap !

25 iulie 2016 12:03

Tariceanu gunoiul Numai imputitul si jegul asta de @je,,,postac plătit îl linge in pula pe escrocul si hotul si slugoiul de Tariceanu,,

25 iulie 2016 11:47

Daca parlamentu tace,ce mai vrem de la postaci,sa laude justitia ? Dl fost presedinte ridica parul maciuca,fosta sefa la DIICOT ne ingrozeste.dl T.spune calm,nu a fost intrebat de dl procuror despre o fapta penala, de care ar avea cuoastiinta .Si ,adoag eu, la care trebuia sa raspund daca stia ca e fapta penala / adica penala /.Da, el.procurorul, intreba,afirma el,de relatiile personale ale dlui T.Dl P.fost prim-ministru ,mai modest el nu stie si nu spune nimic.Nu vedeti comentariile ? Nimeni nu spune daca fapta este de competenta DNA,daca ea trebuia sa fie obiect de trimitere in judecata.daca sunt oameni numai buni in justitie,care tremura cad semneaza o condamnare de 10 ani,ci ei,comentatorii,conform sarcinii,afirma ca toti sunt ticalosi,au spoliat poporul,au furat tara si au si vandut-o.Singurul nepatat este PNL.partid de dreapta,caredincios in justitie si in dreptate,care nu manaca usturoi.Dar ca politicenii doar vorbesc,poate si militari turci mai tipa cand li se smulg dintii si limba.De frica sa nu ajungem acolo,as pleca ,dar unde sa ma duc,batran ,demoralizat si infricosat !Cei care puteti,plecati.nu mai e nimic de facut !

25 iulie 2016 11:21

gica,contra Judecatorii vor stabilii !Evident ca afecteaza si functia dar va confirma daca sunteti niste ticalosi sau niste ingeri Pentruca sunteti "alesi" si vi s-a dat tara pe mana cand sunteti prinsi meritati pedepse triple

25 iulie 2016 10:28

@Je Tariceanu gunoiul are cateva probleme gramaticale, dar asta nu inseamna ca daca a uita un i si n-a stiut sa puna cratima la "ma-tii", nu acolo ti-e locul, unde te-a trimis. Frantuzitule!

25 iulie 2016 9:00

Tariceanu gunoiul Mars in pizda mati de gunoi @je,,nume de cacat ti ai pus,,ești cumva un lingău în cur al jegului comunist Tariceanu,,

25 iulie 2016 8:17

jj O ZDREANTA DE OM , UN COMUNIST , UN LINGAU IMPUITIT , UN GRECOTEI!

25 iulie 2016 6:43

Je @ 23:37 - Vad ca nici macar de un pseudonim nu ai curaj bai analfabetule, dar in schimb, ai reinviat si prins iar curaj anonim .

25 iulie 2016 4:43

Tariceanu gunoiul Tariceanu este un jeg si un împuțit de om,slugoi Psd-ist,asta nu poate fii numit domn,,mai împuțit de ,,,v,.

24 iulie 2016 23:37

v D-le Tariceanu se pare ca aveti de suferit ca si altii de acest DNA, pe care tot dvs, parlamentarii l-ati aprobat crezind ca de dvs nu se va atinge. Eu mai sper ca toti oamenii sint egali in fata legii si trebuie sa fie instante judecatoresti aceleasi pt toata lumea, nu unele cauze sa fie la o instanta altele la alta etc.

24 iulie 2016 23:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.