Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Convenția Republicană | Soția miliardarului Donald Trump, care va fi învestit drept candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, este acuzată de plagiat. Melania Trump a susținut în cadrul Convenției Naționale Republicane un discurs care seamănă izbitor de mult cu cel rostit de Michelle Obama, în 2008, când soțul ei, Barack Obama, era candidatul democrat la alegerile prezidențiale.

„Și Barack și eu am fost crescuți cu atât de multe valori în comun: să muncești mult pentru ce-ți dorești, să faci ceea ce spui, să tratezi oamenii cu respect și demnitate. (…) Barack și cu mine am trăim ghidați de aceste valori, pe care vrem să le transmitem generațiilor vitoare. Pentru că vrem ca ai noștri copii și copiii acestei națiuni să știe că singurele limite pe care realizările lor le pot avea sunt date de bogăția visurilor lor și de disponibilitatea lor de a munci”, a declarat Michelle Obama în timpul campaniei soțului său din 2008.Integral pe LibertateaComentarii

cetatean european E clar! Donald nu mai are sanse la presedintie. Cum ar fi sa conduca ditamai America, un predesinte a caui sotie a plagiat! Numai cand aude acest cuvant: PLAGIAT, intra natiunea in fibrilatie, muntii se rastoarna, apele se revarsa, Pamantul se cutremura! Brrr! Apocalypse Now!

19 iulie 2016 12:29

Vax Po puli Alo! CNATDCU ! Se aude? S-a mai descoperit un plagiator de marca! Propuneti sa i se retraga toate titlurile! Iar daca n-are, sa-si toarne cenusa pe cap! Sa stea in genunchi, pe coji de nuca!

19 iulie 2016 12:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.