Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihnea Marian Constantinescu, ambasador - reprezentant special în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a fost desemnat în calitate de coordonator cu însărcinări speciale pentru securitate energetică, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș, publicată vineri în Monitorul Oficial. Decizia desemnării lui Mihnea Marian Constantinescu în această calitate a fost luată de premierul Cioloș având în vedere Memorandumul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri din 17 mai cu tema "Coordonarea activităților privind participarea României la proiectele regionale din domeniul energetic".

Integral pe AgerpresComentarii

utupar unchi însărcinări speciale pentru securitate energetică?????? Adica toata energia electrica e in mana strainilor - ELCEN, ENEL, EON etc si voi ce asigurati???? Doar functii prostesti platite gras??? De aia imprumutati bani ca dementii??? SA fim seriosi!!

9 iulie 2016 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.