Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce a declarat că va interzice manifestările în centrul Capitalei pentru a nu mai exista blocaje în trafic, Firea a revenit asupra declaraţiilor care i-au iritat pe bucureşteni şi a anunţat că va interzice doar concertele. Specialiştii spun că măsura s-ar putea întoarce împotriva sa.


Gabriela Firea i-a pus pe jar pe organizatorii de evenimente din Capitală după ce a anunţat că nu mai vrea ca străzile principale să fie blocate cu activităţi de weekend. Societatea civilă susţine însă că declaraţiile primarului s-ar putea întoarce împotriva sa, mai ales că au stârnit rumoare pe reţelelele de socializare, unde oamenii s-au împărţit în două tabere: unii sprijină măsura, alţii nu sunt de acord cu ea. La scurt timp de la declaraţii, o reacţie dură a avut şi Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Sectorului I. „Firea dă o lovitură vieţii culturale a oraşului”, a scris, aceasta, pe profilul său de Facebook.

Duminică seară, Gabriela Firea s-a plâns că până acum au fost organizate prea multe evenimente stradale în Bucureşti, fie că sunt culturale, sportive sau de divertisment, ceea ce a dus la blocarea traficului şi la nemulţumirea cetăţenilor. „În nicio capitală europeană nu se mai întâmplă aşa, acolo este respect pentru cetăţeni, pentru turişti şi, în general, respect pentru faptul că nu trebuie să strangulezi circulaţia cu evenimente. E foarte bine că se organizează, dar nu trebuie să fie organizate în centru, în punctul zero al Capitalei”, a declarat Firea, precizând că toţi directorii care se ocupă de asemenea aprobări au fost informaţi cu privire la decizia sa.




Integral pe Adevărul



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.