Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a provocat indignare sâmbătă publicând pe Twitter un montaj în care, pe fundalul unei stele în şase colţuri, o acuză pe rivala sa democrată, Hillary Clinton, că este coruptă, relatează AFP.

Steaua, considerată ca un simbol iudaic sub numele de Steaua lui David, folosit însă şi în francmasonerie, este colorată în roşu în acest mesaj reprezentând-o pe Hillary Clinton. Desenată deasupra unui teanc de bancnote de 100 de dolari, steaua poartă inscripţia "Most Corrupt Candidate Ever!" (Cea mai coruptă candidată din toate timpurile!).

Multe persoane au interpretat acest montaj ca o aluzie antisemită legată de stereotipul asociind evreii şi banii.

Mesajul a fost repede şters şi înlocuit cu o nouă imagine unde sloganul împotriva fostei Prime Doamne figurează pe un fond roşu, şi nu pe steaua controversată.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

BREAKING FUCKING NEWS - NOU MEGA-SCANDAL - TOCMAI AM AFLAT CA TOTI sefii dela FED (Geenspan, Bernanke, si si baba grasa Janet Louise Yellen, n.red.) sunt ... JIDOVI (fapt care ne scandalizeaza în mod deosebi, întrucat, cum spuneam, promoveaza "o aluzie antisemită legată de stereotipul asociind evreii şi banii", n.red.) - CEREM ASADAR IMPERIO: AFARA CU JIDOVII DE LA fed, CA SA NU MAI ALIMENTAM "ILUZIILE" "ANTISEMITE"!!! Cu respect, Redactia

3 iulie 2016 18:26

@PRECIZARE/SCANDAL.../COMUNICATUL REDACTIEI Tu vad ca o sugi intensiv acum, nu ma astepti ;)

3 iulie 2016 15:11

PRECIZARE: Sa stiti ca dupa ce iese Trump, o sa i-o sugem si lui, EXACT ca lu' Obanana în prezent si o sa-i dam si limbi, ca lu* Baba-Clinton! Cu respect, "redactia"

3 iulie 2016 14:16

SCANDAL SI ÎN ROMÂNIA - "ARTICOLELE" JURNALULUI-POOLLII PROVOACA DIAREE !!! (revenim cu detalii asupra culorii diareii si a fondului, n.red.)!!!

3 iulie 2016 14:13

COMUNICATUL REDACTIEI Ja-N: Sa stiti ca reporterii nostri sositi urgent la fata locului cu Steaua lu' David tatuata pe preputz (pe fond de ten, n.red.) au constatat în SUA o STARE DE SCANDAL-PUBLIC-GENERALIZATA (se cearta fratii între ei ca chiorii, parintii cu bunicii, copii cu bulangii-LGBT care i-au "adoptat" pe la spate, vaduvele cu orfanii, surzii cu orbii, etc.)!!! E RUPERE DE UTERE CE E AICI - DACA NU NE CREDETI, VENITI SINGURI SA VA CONVINGENTI (mai putin Felix, care nu poate parasi incinta, fiind ancorat de un belciug încastrat în zid n.red.)!!! Cu respect, Jurnalul anti-National

3 iulie 2016 14:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.