Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lucrările pe cele trei loturi aflate în construcţie din viitoarea Autostradă Lugoj - Deva aveau ca termen de finalizare luna mai a acestui an, însă până în prezent stadiul de execuţie al proiectului este de aproximativ 50 la sută. Filmările aeriene realizate recent pe cele trei tronsoane arată cât au lucrat constructorii în ultimii doi ani.


În cele mai optimiste previziuni oferite de conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, lucrările de construcţie a loturilor II, III şi IV din viitoarea Autostradă Lugoj - Deva, vor fi finalizate, parţial (cu excepţia pasajelor pentru urşi de pe Lotul al doilea) până la sfârşitul anului 2016. Execuţia proiectului a demarat în primăvara anului 2014, iar data iniţială de finalizare, stabilită în contractul din 2013 dintre CNADNR şi constructorii a fost 27 mai 2016.

Filările aeriene realizate la sfârşitul lunii iunie pe loturile II, III şi IV, de Asociaţia Pro Infrastructura, arată faptul că în numeroase porţiuni, lucrările la viitoarea autostradă sunt abia într-un stadiu incipient.
Integral pe Adevărul