Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că politicienii britanici au dus iresponsabilitatea până la limita la care au impus poporului să se pronunţe printr-un referendum asupra unui subiect pe care nu avea cum să-l înţeleagă, el susţinând totodată că ieşirea Marii Britianii din Uniunea Europeană este imposibilă, pentru că nimeni nu va semna o astfel de cerere.

„Brexit? Imposibil! Încrâncenaţi în bătălia lor pentru voturi, politicienii britanici au dus iresponsabilitatea până la limita la care şi-au împins propriul popor să se pronunţe printr-un referendum asupra unui subiect pe care nu avea cum să-l înţeleagă. Şi poporul a votat cum a priceput el“, a scris Băsescu, sâmbătă, pe Facebok.

Fostul şef al statului susţine că rezultatului referendumului din Marea Britania a aprins „fitilele a două bombe“.

El spune că prima ”bombă” este legată de faptul că, ştiind consecinţele, va trebui găsit un guvern al Majestăţii Sale care să activeze articolul 50 din Tratat şi să ceară în scris ieşirea Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord din Uniunea Europeană.

Integral pe AdevărulComentarii

pps Acest talhar politic stie el ce stie. Cum se face pe la noi, al doilea mandat al sau a fost luat prin fals, la referendum a fost demis dar nu s-a intamplat nimc.Ca sa nu mai vorbim de al treilea mandat al lui Iliescu, o mare smecherie , si mandatul actualului sasalau care tot a furt miroase.

27 iunie 2016 9:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.