Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul primar al Lodrei şi un promotor important al campaniei pentru ieşirea Marii Britanii din UE, Boris Johnson, este favorit pentru a-i succeda lui David Cameron la conducerea Guvernului britanic, a anunţat vineri, casa de pariuri Ladbrokes, citată de Reuters online.

Potrivit casei de pariuri, Johnson este favorit pentru succedarea lui David Cameron în funcţia de premier, fiind urmat de ministrul de Interne, Theresa May, cu o cotă de 3/1, şi de secretarul Justiţiei, Michael Gove, cu 5/1.

Premierul britanic David Cameron a anunţat că va demisiona, în următoarele trei luni, în urma rezultatului referendumului privind apartenenţa la Uniunea Europeană.
Integral pe GândulComentarii

UNFORGIVEN Nu vi se pare ca Boris Johnson ar fi frate cu Donald Trump ?!? Se aseamana si fizic si comportamental. Subliniez si numele , care nu prea suna anglo-saxon. Vom vedea spre unde si spre ce ne vor purta amandoi caci nu prea emana integritate neuro-psihica ! PS: Regina UK, oare ce parere o avea

25 iunie 2016 11:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.