Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un incendiu a avut loc marți dimineață la Uzina Mecanică Sadu, județul Gorj. O femeie de 47 de ani a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Angajata, mamă a doi copii minori, lucra la secţia de muniţie. Accidentul a avut loc în jurul orei 9, în primul schimb, femeia abia intrase la muncă. În momentul în care manevra un tambur, pulberea a luat foc şi a aprins şi haineile femeii.

Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la Spitalul de Arși din Capitală.

”Am primit pe 112 un apel precum că o salariată din cadrul Uzinei Mecanice Sadu a fost rănită în timp ce efectua activitatea curenta. A izbucnit un incendiu care a afectat-o, suferind arsuri pe spate și pe mâini”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citat de gorjeanul.ro.

Se fac mai multe anchete, pentru a vedea dacă femeia purta echipament de protecţie.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marinică Niculescu, a declarat, pentru Agerpres, că femeia a fost iniţial preluată de o ambulanţă cu medic sosită la faţa locului şi ulterior transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

"Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri pe 60% din corp, de la brâu în sus este arsă, a preluat-o o ambulanţă cu medic şi apoi a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti", a spus Marinică Niculescu.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.