Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandal la palatul Buckingham! Regina Elisabeta a II-a este din ce în ce mai nemulţumită de soţia nepotului ei, Kate Middleton.

Dacă înainte de nunta din primăvara anului trecut regina Angliei era îngrijorată că iubita lui William nu are o slujbă, acum suverana se plânge că aceasta nu-şi îndeplineşte îndatoririle de membru al familiei regale.

Potrivit revistei InTouch, regina Angliei se plânge că soţia nepotului ei e "leneşă". Ducesa de Cambridge "este cunoscută în cercul apropiaţilor familiei regale ca Ducesa-Care-Nu-Face-Nimic".

Regina Elisabeta a II-a consideră că ducesa de Cambridge nu iese destul în societate. Potrivit aceleaşi reviste, în mai puţin de un an, Kate a participat doar la 35 de baluri caritabile, spre deosebire de regretata prinţesă Diana, care mergea şi la 170 de astfel de evenimente. Iar dacă regina Angliei îşi aduce aminte cu drag de Lady Di, înseamnă că soţia lui William este într-adevăr leneşă.
Integral pe Adevărul