Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Bretan, în vârstă de 13 ani, a impresionat pe toată lumea cu vocea ei şi a fost desemnată câştigătoarea Românii au talent. Drumul copilei continuă însă la versiunea americană a show-ului, unde a impresionat încă o dată şi a fost trimisă direct în semifinale.

Laura Bretan este învingătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii Românii au talent, câştigând râvnitul titlu de „cel mai talentat român“, dar şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro. În finala Românii au talent, Laura Bretan a interpretat aria „Vissi d'arte“ (Tosca), iar membrii juriului, dar şi publicul prezent s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda şi ovaţiona. După ce şi-a auzit numele în dreptul câştigătorului Românii au talent, micuţa Laura a declarat extrem de emoţionată: „Aş vrea să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a protejat şi mi-a dat acest talent. Le mulţumesc şi celor care m-au susţinut.“ Copila a dedicat victoria bunicului ei pe care îl iubeşte foarte mult, deşi nu mai este lângă ea.
Integral pe Adevărul