Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Donald Trump l-a criticat duminică pe preşedintele american Barack Obama pentru că, în timpul vizitei istorice pe care a făcut-o la Hiroshima, nu a menţionat atacul din 1941 al japonezilor asupra Pearl Harbor, transmite Xinhua, citată de Agerpres.


"Discută oare preşedintele despre atacul mişelesc de la Pearl Harbor cât se află în Japonia? Mii de vieţi ale americanilor au fost pierdute", a scris Trump pe contul său de Twitter.


Vineri, Barack Obama a devenit primul preşedinte american în exerciţiu care a vizitat Hiroshima, oraş devastat de o bombă atomică americană în 1945.

Integral pe CotidianulComentarii

Vali Nu stiu de ce am asa impresia ca tipul asta e putin ,,dus cu pluta''.... E un fel de ,,Vadim '' al Americanilor.... Da Obama nu a amintit de atacul ala dar a spus clar ca nici scuze nu-si cere pentru bomba atomica....Cu alte cuvinte ,,ati meritat-o bai..''

30 mai 2016 6:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.