Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cursul zilei de marţi, un bărbat a protestat în faţa Guvernului dându-şi foc. În aceste momente, starea sa este stabilă, el fiind în afara oricărui pericol. Protestatarul este un pensionar în vârstă de 66 de ani şi era în greva foamei din 1 mai din cauza faptului că i s-ar fi pus sechestru pe pensie. Statul îi execută pensia de 832 de lei din cauza unor datori la bugetul de stat. Se pare că bărbatul avea autorizaţie pentru protest şi se afla de mai multe zile în greva foamei, dar nimeni nu l-a luat în seamă, în cele din urmă cedând şi apelând la metode drastice de a atrage atenţia asupra sa. La faţa locului au ajuns medicii şi au reuşit să-l stabilizeze, transportându-l la spital. Jandarmii au intervenit la timp şi au reuşit să stingă flăcările, iar bărbatul a suferit arsuri superficiale pe tot corpul. În aceste momente, rănitul se află la Spitalul Elias, au declarat oficiali din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

carmen Nu iti e rusine stat roman, unui biet om ii iei si pielea pentru niste datori de 2 lei, dar pe maharii nesimtiti ii lasi sa acumuleze datorii de milioane ca de exemplu: Negoita, Regele Mihai..si sunt multi ca astia.

17 mai 2016 18:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.