Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pugilistul raman se va lupta cu nehotaratul Carl Froch, britanicul care ba acceptase, ba refuzase sa se confrunte cu Lucian Bute. Duelul va avea loc pe 12 mai, la Nottingham.

Informatiile privitoare la confruntarea dintre Bute si Froch, challangerul oficial la titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, detinut de pugilistul roman, si data si locul intalnirii au fost date publicitatii de site-ul canadian rds.ca, care a precizat ca anuntul oficial va fi facut vineri.

Confruntarea dintre cei doi boxeri nu va fi transmisa de Showtime, acest din urma gigant media american preferand ca Bute sa lupte cu un american in ultimul meci din cele trei ale contractului, cu un pugilist precum Andre Ward sau cu unul dintre fratii Dirrell, noteaza realitatea.net.

Sportivul roman ar urma sa castige o suma de 3 milioane de dolari din duelul cu britanicul Carl Froch, cu atat mai mult cu cat Lucian Bute a acceptat sa se deplaseze, in premiera, acasa la adversarul sau.

Britanicul a disputat in decembrie 2011 finala Super Six, pierduta la puncte, dupa 12 runde, in fata lui Andre Ward, campionul mondial al categoriei supermijlocie, versiunile WBA si WBC.

Canadianul Jean Pascal, germanul Arthur Abraham si americanul Andre Dirrell sunt unii dintre cei mai cunoscuti boxeri pe care Froch i-a invins in lupte. Carl Froch a boxat de 24 de ori in Anglia, tara in care nu a fost inca invins.

Integral pe Agerpres