Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Argumentele folosite de PSD în motivarea excluderii fostului său preşedinte-executiv Valeriu Zgonea seamănă izbitor cu limbajul folosit în urmă cu aproape 60 de ani de liderii comunişti, au explicat specialiştii pentru „Adevărul“, dar o arată şi documentele vremii. Valeriu Zgonea, omul doi în PSD până pe 27 aprilie, a fost exclus din partid pentru că a îndrăznit să-i sugereze lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, ca urmare a condamnării sale în dosarul „Referendumul“. După o şedinţă în care a fost criticat dur pentru declaraţiile şi viziunea sa, Zgonea a fost exclus, o parte din argumentaţia deciziei PSD fiind parcă desprinsă din retorica folosită de comunişti în anii ’40 sau ’50. „Analizând situaţia creată de declaraţiile şi acţiunile îndreptate împotriva Partidului Social Democrat precum şi manifestările individualiste prin care s-a încercat crearea unui climat de instabilitate şi dezbinare în partid, în pragul alegerilor locale din 2016“, se arată în hotărârea PSD privind excludere lui Valeriu Zgonea din partid.

Integral pe AdevărulComentarii

gica,contra Vizita ambasadorului american la Dl.Zgonea(vedeti ce frumos ne adresam !) este o confirmare a sustinerii acestuia( alaturi de Mihai Viteazul) chiar daca are opinii de stanga si un avertisment sever pentru dusmanii acestuia(Dragnea,Ponta,etc a-ti calcat pe bec)

14 mai 2016 15:18

Dl Z.a vrut un pas inapoi,ila re.Dar cu sutul dorsal,pasul a fost o saritura ! Are dreptate ziarul-teava de tun a propagandei -asa era in comunism, vai de noi daca ne lauda dujmanii ! Unde ati gresit ?Dl cu pricina nu este sutinut de presa,ci cu ochiul liber se observa,el este un casus belli pentru a ataca PSD.Asta a spus-o si colegii lui,care nu-s in politica cu trenul de 6.Dl numit si-a vandut cinstea si macar un ziarut nu spune de bine de el.Sa aud si eu o exclamatie -Ce om , il depasea pe G,care a fost si el exclus pentru nedemnitae .Dl D.nu e condamnat pentru coruptie,cai pentru ca a vrut ca la Referendum sa vina oamenii.Lucrul avea implicatii, care nu scapa sistemului care mai dainuie,el ,Dl.D,voia ca poporul sa destituie pe dl B.Si pentru asta dl Z.ii cere un pas in napoi colegului,care a actionat contrar interesului de partid /?/,Iata,il are !

14 mai 2016 11:35

jekson barbosul cu chelie Ce partid e asta frate??SI-A spus si omul o parere si l-au dat afara ca pe un BOSCHETAR,asa ceva nu am vazut decand sunt eu,pe il l-a izgonit si pe corupti ii acopera si protejeza,

14 mai 2016 11:33

nae Luati-l voi ma pe zorro daca e asa bun !

14 mai 2016 10:24

Vax Po puli Iata ca varul lui Mihai Viteazu devine, dintr-o data, cel mai iubit dintre pamantenii opozitiei democrate din Romania. Mult hulit si ironizat in trecutul nu prea indepartat - victima inocenta in zilele acestea. Daca se producea excluderea ceva mai inainte, nu m-as fi mirat ca "fortele de dreapta" sa-l propuna candidadtul lor la Primaria Generala a Bucurestiului!

14 mai 2016 7:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.