Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Am spus inițial atunci când s-a adoptat legea pensiilor pentru parlamentari. (...) Eu vreau să-mi dau demisia înainte de finalizarea mandatului, pentru că am spus că nu vreau să beneficiez de prevederile acelor pensii speciale, pentru că nu cred că e corect, normal ca, până în momentul în care pensiile mici nu sunt ridicate, un parlamentar să beneficieze de pensie specială. Că acest act îl voi face mai devreme sau mai aproape de finalizarea mandatului e o chestiune care nu este foarte importantă"


Comentarii

Nu pensiile speciale ne duc la faliment,ci politicile de vanzarea tarii si a bunurilor ei . Dreptatea nu e demagogie!.E drept ca un deputat sa ia 1/8 din pensia unui judectoror si 1/3 din pensia unui plutonier ?.Ca nu putem egaliza pensiile la toti,asta insemna ca dl D.nu este comunist cum a declarat .Dar statul trebuie sa desfasoare activitati economice rentabile /ne-a lasat Dumnezeu si aur,si petrol,si ape care dau enrgie,bunuri pe care norvegienii le impart la pensionari /,nu sa palnga pe umerii saracilor.Desigur,cred ca Presedintele Kenedy nu lua salariul, pentru ca avea banii lui ,nu pentru a nu vexa bugetul asigurarilor sociala din SUA .El nu gandea ca politicienii nostrii , sa vrea dreptate sociala cu ochii spre sarcie lucie,facuta de ei !!Si-apoi nu e obligatoriu sa ei pensie,nu intervine DNA pentru a o primi.Asa ca sa o lasam moarta !

11 mai 2016 10:53

vasile Problema este ca nu trebuia sa ai pensie speciala nici tu si nici altii. Aceste pensii sant ilegale mai bine zis neconstitutionale fiind discriminatorii,nesimtite,imorale. Acestea impart poporul in doua,smecheri si oameni normali. Trebuie sa avem o singura lege cea a contributivitatii fiind cea mai corecta restul sant prostii,smecherii.

11 mai 2016 9:25

Adrian Nastase Dragnea e Alba ca Zapada , curat si pur 100% . El nu vrea pensie speciala , justitia l-a condamnat nevinovat , azi maine ii mai scot astia niste dosare de la naftalina si cand va intra in puscarie tot pe nevinovate va fi . Omul respecta principiile democratice de integritate , e prieten intim cu Zgonea , ... etc .

11 mai 2016 8:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.