Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătăllin Predoiu, a precizat, luni, într-un interviu acordat TVR 1, că nu i-a făcut nicio propunere candidatului Uniunii Salvați Bucureștiul la PMB, Nicușor Dan.

„Eu nu i-am făcut nicio propunere lui Nicuşor Dan. Am discutat cu Nicuşor Dan, în prezenţa dlui Nazare, nu eram candidat atunci, în care i-am spus că vreau să fac un centru de excelenţă politică, să mobilizez grupuri de specialişti care să interacţioneze, era o discuţie după declaraţiile doamnei Firea care spunea că Nicuşor Dan va fi viceprimarul meu. I-am spus dacă se angajează la aşa ceva, sau să sprijine un proiect care are tracţiune, vitalitate. Nu vă cer nimic, nu-mi daţi niciun răspuns, vă rog doar să luaţi act şi să vă gândiţi, să nu vă grăbiţi. Finalul a rămas că mai vorbim. N-a fost nicio clipă un târg, un troc, a fost vorba de a-mi prezenta o viziune. Am vrut ca el să înţeleagă că eu sunt un om cu viziune, cu care se discută pe termen lung”, a declarat Cătăllin Predoiu la TVR 1.

Integral pe România LiberăComentarii

Uta Dupa moaca pari a fi in stare.Stai linistit ca asta se pedepseste si nici nu stiu daca si el te place !!??

26 aprilie 2016 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.