Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD Liviu Dragnea a dezvăluit duminică, la Antena 3, că vineri, după condamnarea sa în dosarul Referendumul, a fost sunat de președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut să demisioneze.

”M-a sunat vineri (Klaus Iohannis - n.r.), pe 7 seara. Eram la volan”, a spus președintele PSD Liviu Dragnea, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Dragnea a povestit că a oprit pe dreapta și a vorbit cu președintele.

”Mi-a zis că-i pare rău în plan personal, dar crede că eu, având această poziție, ar trebui să-mi dau demisia, că pot afecta imaginea României”.

”Mi s-a părut deplasat ca președintele României să ceară unui președinte de partid politic să-și dea demisia. Nu are dreptul să se amestece în viața unui partid”, a continuat Dragnea.

Mai mult,”cred că fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională”, a încheiat șeful PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.


Comentarii

Pute Joianisul tot joiana !!Poate vrea sa devina partidul MIEU.

25 aprilie 2016 6:56

va D-le Dragnea, nu stiu de ce va mirati, doar Ghiolbanis este interesat in slabirea PSD, poate si in "condamnarea" dvs. De la Ghiolbanis te poti astepta la orice. El ca si Javra Ordinara este razbunator si nu iarta. El l-a mazilit si pe primarul de la Medias, care era tot sas de la FDGR, dar din morive politice de mentinere in functie a trecut la PDL-epre. Acest lucru nu i la iertat pina la moartea acestuia si nici dupa

25 aprilie 2016 0:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.