Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu spune că prin decizia justiției în cazul Dragnea "asistăm la o răsturnare a normalității". Într-o emisiune la Antena 3, Tăriceanu a declarat că, din punctul său de vedere, președintele PSD, Liviu Dragnea, nu este vinovat, iar astfel de lucruri, precum mobilizarea electoratului pentru a vota, fac și partidele din țările democratice. "Nu văd unde este vina lui Liviu Dragnea pentru că în toate țările democratice partidele își asumă acest rol de a comunica cu cetățenii și în final de a-i mobiliza și a-i aduce la vot. Acest lucru se întâmplă în Europa democratică și în toată lumea liberală, inclusiv în Statele Unite. La noi, acest lucru capătă o conotație penală și nu văd de ce. Liviu Dragnea nu este condamnat pentru fraudă electorală, nu s-au produs fraude la referendum decât dacă considerăm că 7,4 milioane de oameni care au votat împotriva lui Băsescu au votat ca rezultat al mobilizării făcute de USL și de fapt ei aveau o altă opțiune.Integral pe AgerpresComentarii

Adrian Nastase S-a trezit alt destept care comenteaza deciziile justitiei . Pai draga Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu , e mai mult vorba despre mortii care au votat . In occident chiar nu voteaza mortii . Apropo , de unde naiba ti-ai tras atatea nume , de la toate nevestele pe care le-ai avut ?

25 aprilie 2016 9:52

Ziaristi,atacati justitia care l-a condamanat pe Patrascanu,Maniu si Mijalache ?Nu,numai pe cea de a Dl de la ora 5,59.Dl T.nu ataca justitia ,in general.El a afirmat ca Patrascanu, Maniu si Mijalache au fost condamanati pe nedrept de justitie,cu sentinte definitive,dar politice. si nedrepte ! Dl D. a fost condamnat,insa,in regimul democartic,de la care chiar americanii,prietenii nostrii,/ care nu s-au pronuntat,dar eu astept o declaratie a ambasadei / pentru fapte care nu sunt in codul penal.In codul penal doua fapte sunt infractiuni la 385 si 386/impiedicarea alegerilor si cumpararea voturilor/,Ca o spune un politician de la alt partid de la PSD,e bine,ca PSD nu a fost cand s-a votat codul penal,sau citeau ziarul, iar acum le tremura vocea,de emotiile integritatii.Nu mai aveti argumente politice,sa schimbati clasa politica ? Apelati la DNA,e mai sigur,ei pot inventa si infractiuni,si pot imputa,sub acoperirea justitie,orice imiedica bunul mers spre democratie si progres.Pierim ? Ei ,si ?Principiul vaselor comunicante,ne va ajuta ca populatia tarii sa se competeze cu oameni de la doua posturi de TV !

25 aprilie 2016 8:25

gica,contra Tariceanu ,acest manechin cu un trecut scarbos ataca din nou justitia Ar trebui acuzat si condamnat mai ales ca atacul vine din functia pe care si-a cumparat-o si de unde mimeaza dreptatea NUMAI justitia are dreptul LEGAL si CONSTITUTIONAL sa stabileasca vinovatii !

25 aprilie 2016 5:59

gica,contra Se incearca in media PSD-ista sa se minimalizeze faptele dovedite ale lui Dragnea de incalcare a LEGII !!NU pricepeti politrucilor ca NU MAI MERGE cu iertarea, ca e si el om ,ca are copii,ca in alte tari ,ca nu el,...ca etc,etc Justitia asa imperfecta,oarba, aservita ,cum o catalogheaza condamnatii este singura care ARE DREPTATEA DE PARTEA EI

25 aprilie 2016 5:51

dumitru Pai da, ca v-ati invatzta numai cu minciuna atotputernica a poitruciei romanesti!!! Si golania asta cu condamnarea e tot o manifestare a politruciiei securisto-comuniste!!!! DESPRE BOICOTUL REFERENDUMULUI cand vorbim??? E la fel de penal garajul curvelor cripto-europene si boicotul lort, ca si furtul voturilor usl-iste!!! Daca vedem si pretul instalarii dobitocului Crin Ofilit Antonescu la Cotroceni, votatea LEgii ANTINATIONALE 217/2015 arata clar ca toate curvele politicii roman esti, alias Basescu, Antonescu etc si-au dat mana intr-un execrabil, grotesc si de prost gust "spectacol" de LINSHAJ AL POPORULUI ROMAN... PENTRU FUNCTII DE KKT SI MUUUUULTZI BANI! Impotriva unei IStorii si a unui POPOR!!!

24 aprilie 2016 23:55

va D-l Tariceanu in acest caz are mare dreptate, dar il consider "covinovat" cu alti politicieni si parlamentari ca s-a permis sa se ajunga in aceasta situatie, crezind ca lor nu li se pot intimpla astfel de situatii. ustitia trebuie sa raspunda individual si personal pt actiunile ei, nu sa fie inamovibila si intangibila. Nu cred ca unu, doi sau trei oameni, chiar daca sint judecatori sa fie ei care decid soarta unor procese si a unor oameni. Acest "invatamint" juridic de patru ani nu-i invata mai nimic pe absolventi, iar multi dintre acestia nu cunosc nici legile (este drept multe si unele inaplicabile). Oamenii rid de cei din politica, dar sistemul judecatoresc este de toata jena.

24 aprilie 2016 23:25

Pute Dar ma gandesc ,poate gresesc ,dar racnetele javrei de a nu iesi lumea la vot ,nu e condamnabil ??Numai astfel putea scapa de demitere.Un om de nimic si fara caracter,uitati cum si-a aranjat fara jena ,toata familia de nulitati !!Asta iar nu e condamnabil ???

24 aprilie 2016 20:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.