Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Apa Nova București consideră că apa produsă de societate este potabilă "110%". Directorul Mădălin Mihailovici nu exclude varianta de vinde bucureştenilor apă potabilă îmbuteliată, la prețuri foarte mici.


"Noi vindem apă bucureştenilor. Este o variantă să se găsească în magazine. Încercăm şi vom analiza acest lucru. (...) Vă dau un exemplu: un metru cub de apă în Bucureşti este 4,13 lei...1.000 de litri de apă. Adică un litru de apă costă 0,004 lei. Un litru de apă plată la hipermarket, nu în magazin, este un leu. Practic, cu 4 bani cumpăraţi 10 litri de apă plată şi vă garantez că apa produsă de Apa Nova este apă potabilă 110%, fără falsă modestie", a precizat vineri Mădălin Mihailovici, într-o conferinţă de presă, unde a fost servită apă potabilă produsă de societate, îmbuteliată în sticle de 1/2 litri, cu eticheta "LIMPEDE de Apa Nova Bucureşti", informează Agerpres.

Integral pe România Liberă