Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis, la TVR. Principalele declarații ale președintelui:

"Am toată convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină în această privință (cazul spionării șefei DNA, n.red.), iar în privința doamnei Kovesi nu am nicio îndoială. Rezultatele obținute de DNA sunt impresionante. Azi am semnat decretul de numire al doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani la DNA".

despre Panama Papers:

"Cred că această chestiune trebuie să o privim cu toată seriozitatea. Este un megascandal global, sunt enorm de mulți politicieni, oameni de afaceri cunoscuți și trebuie să vedem un pic despre ce e vorba. Având în vedere fenomenul globalizării, foarte mulți oameni de afaceri au încercat să profite de fenomenul numit globalizare și să plătească mai puține taxe. O bună parte din această chestiune e legală, dar nu e morală. E o surpriză că nu am găsit nume foarte cunoscute din România, de afaceriști, de politicieni."


Comentarii

va In mod normal Ghiolbanis trebuia sa vina la interviu macar in chiloti sa-l poata pupa mai usor "vestita" reporterita specializata in lins. A fost surprinzator ca Ghiolbanis nu ne-a citit nimica (sau era undeva un promter care nu s-a vazut)

6 aprilie 2016 23:33

porcul si toapa asta nu e in stare sa gandeasca.....cum sa pui iar pe sluga basista corupta kovesi sef la dna ?

6 aprilie 2016 22:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.